Saturday, October 20, 2007

Raya



Anak2 mak yang tinggal, except Kak Ani di JB
Bawah: A Nasir, Epah dan Ulong
Atas: Anis, K Non, K Wie dan Su
Seronok giler beraya...apa lagi kalau semua ahli keluarga ada. Mujur kampung kami di Kelang. Mom in law pun di Kelang...so, me'round' Kelang je lah sepanjang dua hari raya...

Second raya paling syok dan paling dinanti - Grand event. Kali ini kami konvoi dalam 4 MPV dan 3 kereta... Semua anak sedara pun join. Pakaian...sedondon. Macam marhaban...Tiap tahun ada tema.

Gambar2 yang ada merakam kemeriahannya.... baju sama color ngan daun...hehe...

3 comments:

Mior said...

Hi
Saya ni baru terjumpa blog ni, menarik sekali saya baca cerita dalamnyer. Meriah sungguh raya Kak Su ye....

Dalilawati Zainal said...

Wow, meriahnya raya...Serba hijau...Mesra alam ke? heheh...Sure kak su x bercuti lama...raya just within klang valley je...saya tahun ni...alhamdulillah...boleh cuti lama ckit...Hampir 2 minggu...So byk gak le jelajah kali ni...Selamat hari raya...maaf zahir batin buat kak n family...

Suria Kelang said...

Mior,
Dah lama nggak jumpa...blog menemukan dua org yg dah lama berpisah...hehe. Macam yg Kak Su rakam, raya seronok giler... singgah seksyen 7 bila ada masa.

Dell,
Kak Su kerja balik hariraya ke 5. Lepak di shah alam je. Bila nak beraya ke rumah?